Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Om Kollek og vores koncept
Om Kollek
Kollek er skabt med et ønske om at skabe bedre økonomiske forudsætninger for danske erhvervsdrivende.
Vi er på en mission, for at styrke virksomhedernes købekraft, ovenpå en tid hvor corona-nedlukninger, stigende energipriser og inflation har gjort betingelserne for at drive virksomhed utroligt svære.
Det skal fremover være langt nemmere, billigere og sjovere at drive virksomhed i Danmark - og det skal først og fremmest afspejle sig direkte på de erhvervsdrivenes bundlinje.
Vores DNA bygger på:
En digital handelsplatform
Kollek er en digital handelsplatform, som sælger produkter inden for kategorierne nonfood, emballage, hygiejne og rengøring gennem samhandel.

Kollek er bygget op omkring et digitalt og kollektivt set-up, med det formål at forbinde og sikre samhandel mellem vores brugere på platformen nemt, hurtigt og digital. Her kan vores brugere opnå storkøbsfordele ved at indgå i vores åbne samkøb - og dermed i fællesskab med andre, opbygge volumen på udvalgte produkter, mod omvendt at opnå mængderabat.
Når vores brugere handler sammen, reduceres omkostninger forbundet med transport, produktion og administration - og opdeles imellem alle, i stedet for den enkelte. Som resultat af det, opnås der store prisbesparelser for alle involverede købere.
Samhandel & samkøb
Samhandel er en nytænkende, innovativ og digital handelsmetode, hvor du som kunde og bruger, engagerer dig i en fælles ordre med andre virksomheder. Samhandel bygger på principperne bag det, at skabe omkostningsfordele ved transport og logistik, samt stordrift ved produktion. Med andre ord skabes en langt mere omkostningseffektiv og bæredygtig indkøbsproces for de virksomheder som vælger denne handelsmetode.
Gennem samhandel kan du som bruger opnå store prisbesparelser og økonomiske fordele, ved at købe ind i fællesskab med andre. Et samkøb skal derfor anses for at være en åben ordre, som alle kan købe sig ind i, med henblik på at øge den samlede mængde og volumen - mod omvendt opnå en lukrativ pris og dermed mængderabat.
Mission & vision
Det er Kolleks mission at styrke danske virksomheders købekraft- og i forlængelse af dette skabe bedre forudsætninger for et mere kvalitetsbevidst og ansvarligt forbrug.
Vores vision er at skabe det foretrukne digitale samlingspunkt, hvor virksomheder kan købe produkter af højeste kvalitet til markedets bedste pris.
Fastsætning af pris
Hos Kollek opnår du som erhvervskunde markedets bedste priser.
Prisen på de enkelte produkter fastsættes ud fra den forudbestemte minimumsmængde, som Kollek forhandler med danske grossister og leverandører, på vegne af vores kunder. Derfor vil besparelsen på et samkøb (produkt) stige, jo større volumen der opnås på en samlet ordre. Priserne som fremgår i webshoppen er eksklusive moms, men inklussive emballage- og plastikafgifter. Moms tillægges ordren ved betaling.
Prisen for levering er 50 kr. uanset størrelsen på den enkelte ordre.
Bæredygtighed
Den bæredygtige agenda prioriteres højt, allerede tidligt i vores forløb.
Kollek har derfor som en del af vores DNA, til mission at "skabe bedre forudsætninger for et kvalitetsbevidst- og mere bæredygtigt forbrug". Det gør vi ved at indgå i de rigtige partnerskaber med vores forhandlere, så vi kan gøre det billigere og let tilgængeligt at købe bæredygtige og bionedbrydelige produkter. Yderligere vil Kollek gerne bidrage med til at reducere spild, ved at tilbyde vores samarbejdspartnere muligheden for nemt og hurtigt at sælge ud af deres restlager eller kampagneprodukter.
Ansvarlighed
Vi skal tage ansvar for dansk økonomi.
Det gør vi bedst, ved at skabe de bedste økonomiske rammer og handelsvilkår for vores kunder.
Gennem samhandel kan vi tilbyde små og mellemstore virksomheder langt mere konkurrencedygtige priser på produkter til den daglige drift. Det betyder at man som mindre erhvervsdrivende kan handle på samme gode vilkår, som store og eksklusive leverandøraftaler.
Community
Kollek er mere end bare en digital handelsplatform. Kollek er et community!
Kollek er skabt med det formål at være et digitalt samlingspunkt for danske virksomheder, som ønsker at styrke deres købekraft. Vores tilgang er at bygge bro mellem virksomheder og skabe et community for erhvervsdrivende med fokus på at styrke deres købekraft.
Vi tror på at vi gennem en aktiv kundeinvolvering og et åbent community, kan bidrage til at udvikle og innovere vores produkter og service - og ikke mindst skabe bedre forudsætninger for et kvalitetsbevidst og ansvarligt forbrug.