Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Betalingsbetingelser
Du kan betale med betalingskort og gennem fakturering.
Betalingskort
Ved betaling med betalingskort vil man først modtage 1. bekræftelse på at købet er fortaget og på at kollek har fortaget en reservations af købsbeløbet på brugerens konto.
Brugeren vil ved samkøbets fuldendte mængde modtage 2. ordrebekræftelse efterfulgt af en faktura som bilagsmateriale. Bestillingen er derfor først gældende når du modtager 2. ordrebekræftelse på at betalingen er gennemført. Ved 2. ordrebekræftelse vil kollek opkræve købsbeløbet på brugerens konto så snart varen er blevet leveret.
Fakturering
Ved betaling med faktura er der en betalingsbetingelse på 6 dage netto.
Vi opfordrer derfor vores kunder til at være opmærksomme på denne betingelse og foretage fakturabetalingen umiddelbart efter at have foretaget en bestilling.
Gebyrer ved forsinket betaling: For at sikre rettidig betaling og undgå forsinkelser tilskrives der et gebyr på 100 kr. pr. rykker, hvis betaling ikke er modtaget inden for den fastsatte betalingsfrist. Derudover pålægges der et gebyr på 2% af det skyldige beløb pr. påbegyndt måned ved fortsat forsinkelse.
Vi ønsker at sikre en gnidningsfri og behagelig betalingsoplevelse for vores kunder. Ved at respektere betalingsbetingelserne hjælper du med at opretholde en effektiv og retfærdig handelsproces. Vi er glade for forståelsen. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.