Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Kopper & sugerør
Sugerør, sort, 24 cm, Ø8 mm, 4-lag høj glans papir/voks – 500x6
344,76 kr. - pr. kolli
0,11 kr. - pr. styk
På lager
3 Virksomheder deltager i samkøbet
4 Stk. er blevet købt i alt
Gå til aktivt kollek
Produktbeskrivelse

Vores sorte sugerør på 24 cm. med en diameter på 8 mm. er den perfekte tilføjelse til din restaurant eller café. Pakken indeholder hele 500x6 sugerør, hvilket gør dem ideelle til at imødekomme dine behov i selv det travleste miljø. 

Disse sugerør er skabt med fokus på både funktionalitet og stil. Det 4-lags højt glansede papir og voksbelægning giver dem en skinnende finish og gør dem ekstra holdbare. De er perfekte til servering af kolde drikkevarer som sodavand og cocktails. Hertil gør den store diameter på 8 mm. dem perfekte til smoothies, slushice, milkshakes og meget mere!

Med 500 sugerør i hver pakke er du altid forberedt på at imødekomme dine gæsters behov uden afbrydelser. Dette gør dem til det ideelle valg for enhver travl restaurant eller café.

Vi har også tænkt på miljøet. Vores sugerør er fremstillet med bæredygtige materialer og pakket i større mængder, på grund af vores fokus på bæredygtighed.

Invester i kvalitet og stil med vores sorte sugerør på 24 cm. De er det ideelle valg for enhver virksomhed, der ønsker at tilføje en elegant og praktisk dimension til deres drikkeservering.

Produktspecifikationer

Størrelse: Ø8 mm. 24 cm.

Materiale: 4-lags høj glans papir/voks

Farve: Sort

Mængde: 500 stk. x 6

Andre har kigget på