Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Film & wrapping
Madfilm, lilla, PVC, 45 cm 300 m. 8 my. 4 ruller
479,12 kr. - pr. kolli
119,78 kr. - pr. rulle
På lager
6 Virksomheder deltager i samkøbet
8 Stk. er blevet købt i alt
Gå til aktivt kollek
Produktbeskrivelse

Vores lilla madfilm er den ideelle løsning til at beskytte og opbevare dine fødevarer i din restaurant, cateringvirksomhed eller køkken. Denne PVC-film er 45 cm bred og strækker sig over en imponerende længde på 300 meter. Med en tykkelse på 8 my (mikron) er denne film den optimale måde at bevare dine fødevarer friske og velsmagende.

Denne madfilm er designet med funktionalitet og holdbarhed i tankerne. Den lilla/ gennemsigtige farve giver dig mulighed for nemt at identificere indholdet. PVC-materialet er kendt for sin styrke og evne til at beskytte mod luft og forurening, hvilket sikrer, at dine fødevarer forbliver friske i længere tid.

Med en betydelig mængde på 300 meter er du altid forberedt til at pakke og opbevare dine fødevarer effektivt og sikkert. Dette gør denne madfilm til det optimale valg for køkkener med høje standarder for fødevarehygiejne og opbevaring.

Vi prioriterer kvalitet og fødevaresikkerhed, og vores madfilm opfylder de strengeste standarder for fødevarekontrol.

Investér i førsteklasses fødevareemballage med vores lilla PVC madfilm. Den er den ideelle måde at beskytte dine fødevarer og sikre, at de forbliver friske og velsmagende, samtidig med at du opretholder en høj standard for hygiejne og kvalitet i dit køkken.

Produktspecifikationer

Materiale: uperforeret PVC 8 my

Størelse: 45cm x 300 m.

Vedhæftet filer - Tryk for at downloade
Datablad
Andre har kigget på