Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Papir & aftørring
Håndklæderulle, Basic M, 1-lags, 300m x 20 cm, Ø20cm, natur, papir, 6 stk.
187,66 kr. - pr. kolli
31,28 kr. - pr. rulle
På lager
4 Virksomheder deltager i samkøbet
5 Stk. er blevet købt i alt
Gå til aktivt kollek
Produktbeskrivelse

Vores Basic M håndklæderuller er den ideelle løsning til effektiv håndtørring og rengøring i køkkener, badeværelser og arbejdspladser, der kræver pålidelige papirprodukter. Disse håndklæderuller er 1-lags naturpapir på 300 meter og måler 20 cm i højden, med en diameter på 20 cm. De leveres i en pakke med 6 ruller, hvilket giver dig tilstrækkelig mængde til at tackle dine håndtørringsbehov.

Disse 1-lags håndklæderuller basic M er skabt med funktionalitet og bæredygtighed i tankerne. De er fremstillet af naturpapir, der er skånsomt for miljøet og stadig effektivt til at absorbere fugt og tørre hænder. Den naturlige farve passer godt til forskellige indretninger og er et miljøvenligt valg.

Med 6 ruller i hver pakke er du altid forberedt til at opretholde hygiejnen og gøre håndtørring til en simpel opgave. Dette gør dem til det optimale valg for steder, der ønsker at kombinere bæredygtighed med økonomi.

Vi prioriterer kvalitet og miljøansvarlighed, og vores M håndklæderuller er fremstillet med hensyntagen til miljøet og bruger venlige materialer.

Investér i førsteklasses håndtørringsløsninger med vores M håndklæderuller. De er den ideelle måde at opretholde renlighed og tage hensyn til miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Produktspecifikationer

Farve: Genbrugspapir/ naturlig gullig

Størelse: 20x20 cm. 300 meter

Materiale: Natur papir, genbrugsfibre

Forpakning: 6 ruller pr. kolil. 

Andre har kigget på