Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Papir & aftørring
Håndklædeark, 2-lags, Z-fold, 24×20,6cm, 8 cm, hvid, 100% nyfiber, 3210 stk.
164,66 kr. - pr. kolli
164,66 kr. - pr. pakke
På lager
7 Virksomheder deltager i samkøbet
9 Stk. er blevet købt i alt
Gå til aktivt kollek
Produktbeskrivelse

Vores EU-Ecolabel og FSC sertifiserede håndklædeark er den ideelle løsning til professionel håndtørring i restauranter, hoteller, kontorer og enhver arbejdsplads, der kræver effektiv og hygiejnisk tørring. Disse håndklædeark er 2-lags og måler 24x20,6 cm hver med en Z-fold, hvilket gør dem lette at tage og bruge. Denne pakke indeholder 3210 stk.

Disse 2-lags håndklædeark er skabt med funktionalitet og komfort i tankerne. De er fremstillet af 100% nyfiber, hvilket sikrer en blød og behagelig tørring, samtidig med at de er yderst absorberende. Den hvide farve tilføjer et rent og professionelt udseende.

Med 3210 håndklædeark i hver pakke er du altid forberedt til at opretholde en høj standard for håndhygiejne og gøre håndtørring enkel og effektiv. Dette gør dem til det optimale valg for steder med hygiejne som prioritet.

Vi prioriterer kvalitet og miljøansvarlighed, og vores håndklædeark er udviklet med hensyntagen til miljøet og bruger venlige materialer.

Investér i førsteklasses håndtørringsløsninger med vores Care-Ness Excellent håndklædeark. De er den ideelle måde at opretholde renlighed og hygiejne samtidig med at du bruger kvalitetsprodukter.

Produktspecifikationer

Størrelse:24x20,6x8 cm.

Materiale: hvid, 100% nybifret, FSC certifiseret papir

Forpakning: 3210 ark 

Vedhæftet filer - Tryk for at downloade
Fødevaredatablad
Andre har kigget på