Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Papir & aftørring
Håndklæderulle, Svanemærket, 1-lags, Mini, 120m x 20cm, Ø12,5cm, hvid, 12 stk.
156,66 kr. - pr. kolli
13,06 kr. - pr. rulle
På lager
6 Virksomheder deltager i samkøbet
7 Stk. er blevet købt i alt
Gå til aktivt kollek
Produktbeskrivelse

Vores Svanemærkede håndklæderuller er den ideelle tilføjelse til dit køkken, badeværelse eller arbejdsplads, der kræver nem og hygiejnisk håndtørring. Disse mini håndklæderuller er 1-lags og måler 120 meter og er 20 cm i høje, med en diameter på 12,5 cm. Denne pakke indeholder 12 ruller.

Disse 1-lags håndklæderuller er skabt med funktionalitet og komfort i tankerne. De er fremstillet af 100% nyfiber, der sikrer en blød og skånsom tørring, samtidig med at de er effektive til at absorbere fugt. Den hvide farve giver dem et rent og indbydende udseende, der passer til enhver indretning.

Med 12 ruller i hver pakke er du altid forberedt til at opretholde hygiejnen og gøre håndtørring til en simpel og hygiejnisk opgave. Dette gør dem til det optimale valg for restauranter, hoteller, kontorer og alle steder, hvor håndhygiejne er afgørende.

Vi prioriterer kvalitet og bæredygtighed, og vores håndklæderuller er udviklet med så miljøvenlige materialer og processer som muligt.

Investér i førsteklasses håndtørringsløsninger med vores mini håndklæderuller. De er den ideelle måde at opretholde renlighed og komfort samtidig med at du tager hensyn til miljøet og bruger kvalitetsprodukter.

Produktspecifikationer

Størrelse: 120m x 20cm, Ø12,5

Materiale: 100% nyfiber papir svanemærket, hvid

Forpakning: 12 ruller, pr. koli.

 

 

Vedhæftet filer - Tryk for at downloade
Datablad Fødevaredatablad
Andre har kigget på