Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Rengøring & affald
Glasrens 750 ml til spejle og glas – 750ml x 10
165,20 kr. - pr. kolli
16,52 kr. - pr. flaske
På lager
2 Virksomheder deltager i samkøbet
4 Stk. er blevet købt i alt
Gå til aktivt kollek
Produktbeskrivelse

Gør dine glasoverflader og spejle strålende klare med vores specialformulerede Glasrens til spejle og glas. Præsenteret i en 750 ml flaske og solgt som en pakke med 10 stk., er dette den ideelle løsning for restauranter, caféer, og hoteller, der ønsker at efterlade et glansfuldt indtryk for deres gæster.

Vores Glasrens er skabt for at give en stribefri finish på alle glasoverflader, fra vinduer til spejle. Den kraftfulde formel fjerner hurtigt og effektivt fingeraftryk, støv, og pletter, hvilket efterlader dine overflader skinnende rene og klare.

Den nemme spray-applikator sikrer en ligetil og ensartet påføring, hvilket minimerer spild og maksimerer effektiviteten. Uanset om du har travlt i din restaurant under spidsbelastning eller bare ønsker at sikre, at din virksomhed altid ser pletfri ud, er vores Glasrens det oplagte valg.

Som en del af vores bæredygtige agenta er flaskerne designet til genbrug, og selve rengøringsformlen er lavet med så miljøvenlige ingredienser som muligt.

Produktspecifikationer

BRUGSANVISNING:
Glasrens sprayes på den overflade, der skal rengøres, eller på en klud, hvorefter overfladen rengøres. Fjerner effektivt alle former for snavs. Efterlader en ren og blank overflade uden striber.
Spray aldrig direkte på EDB-udstyr, malede og mørke overflader. Glasrens vil ødelægge elektronikken eller kan efterlade ”løbere” hvor farven vil være lysere end resten af overfladen.

DEKLARATION:
Under 5%: Anioniske overfladeaktive stoffer, ammoniak og farve.
5% eller derover, men under 15%: Alkohol.

DOSERING:
Anvendes koncentreret, direkte fra flasken.

PH-VÆRDI:
pH (konc.): ca. 10

OPBEVARING:
Opbevares i original, tillukket emballage. Opbevares køligt, men frostfrit. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke opbevares sammen med levnedsmidler, foderstoffer, lægemidler o. lign.

Vedhæftet filer - Tryk for at downloade
Datablad Sikkerhedsdatablad
Andre har kigget på