Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Film & wrapping
Alufolie 11my 45 cm. x 150 m. 4 ruller
580,27 kr. - pr. kolli
145,07 kr. - pr. rulle
På lager
5 Virksomheder deltager i samkøbet
5 Stk. er blevet købt i alt
Produktbeskrivelse

Vores alufolie er den ultimative måde at beskytte og bevare dine fødevarer og tilberedninger i din restaurant, cateringvirksomhed eller køkken. Denne alufolie er 45 cm bred og strækker sig over en længde på hele 150 meter. Med en tykkelse på 11 my (mikron) er denne folie skabt til at imødekomme dine behov for madopbevaring og tilberedning.

Denne alufolie er designet med funktionalitet og kvalitet i tankerne. Alumateriale er kendt for sin evne til at beskytte fødevarer mod fugtighed og ilt, og samtidig bevare deres smag og friskhed. Det er også modstandsdygtigt over for temperaturændringer og kan bruges til både indpakning og bagning.

Med en imponerende længde på 150 meter er du altid forberedt til at opbevare, pakke og tilberede dine fødevarer på en effektiv og sikker måde. Dette gør denne alufolie til det ideelle valg for køkkener, der sætter en høj standard for madhygiejne og kvalitet.

Vi værner om kvalitet og fødevaresikkerhed, og vores alufolie opfylder de strengeste standarder for fødevarekontrol (se vedlagte fødevaredatablad).

Investér i førsteklasses fødevareemballage med vores alufolie. Den er den ideelle måde at beskytte dine fødevarer og bevare deres smag og friskhed samtidig med at du opretholder en høj standard for hygiejne og kvalitet i dit køkken.

Produktspecifikationer

Størelse: 150m. x 44cm.

Materiale: Aluminium

Tykkelse: 10,5 my

Mængde: 4 stk.

Vedhæftet filer - Tryk for at downloade
Fødevaredatablad
Andre har kigget på