Book et gratis prischeck
Levering hver torsdag | Fri fragt på alle ordrer over 2.000 kr.
Trustpilot
Fremragende
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Indtast et tegn for at søge efter kategorier og produkter.
Afsluttet
Kategori: Rengøring & affald
Alt-mulig-klud, 38x38cm, blå, 500 stk.
520,45 kr. - pr. kolli
1,04 kr. - pr. styk
På lager
4 Virksomheder deltager i samkøbet
5 Stk. er blevet købt i alt
Gå til aktivt kollek
Produktbeskrivelse
 
 

Den klassiske alt-mulig-klud er den uundværlige ledsager til rengøring og oprydning i din restaurant, hotel eller arbejdsplads. Disse blå klude har en praktisk størrelse på 38x38 cm og kommer i en pakke med 500 stk., hvilket giver dig en stor forsyning til at tackle rengøringsopgaver med lethed.

Disse alt-mulig-klude er skabt med funktionalitet og holdbarhed i tankerne. De er velegnede til en bred vifte af rengøringsopgaver, fra bordvask til støvfjernelse. De er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der sikrer effektiv rengøring og langvarig brug.

Med 500 klude i hver pakke er du altid forberedt til at tackle rengøringsopgaverne og opretholde en ren og hygiejnisk arbejdsplads. Dette gør dem til det optimale valg for virksomheder og institutioner.

Vi prioriterer kvalitet og hygiejne, og vores alt-mulig-klude er udviklet til at opfylde de højeste standarder for rengøring og hygiejne.

Investér i førsteklasses rengøringsløsninger med vores alt-mulig-klude. De er den ideelle måde at opretholde renlighed og orden på dit arbejdssted samtidig med at du lever op til de højeste standarder for hygiejne.

Produktspecifikationer

Størrelse: 38x38 cm.

Farve: blå

Forpakning: 500 stk.

 

Andre har kigget på